Tots els pobles
EN

Inici>Qui som?

Weifang JS Chemical Co, Ltd és una empresa mundial de comerç i fabricació de productes químics amb seu a la ciutat de WEIFANG, XINA. Amb el principi d’un comerç honest i guanyador de guanys, un servei d’alta qualitat i un desenvolupament sostenible. Hem establert relacions comercials estables i a llarg termini amb moltes empreses químiques famoses a casa i a l’estranger, i hem obtingut un gran suport i confiança dels nostres clients.

La nostra fàbrica de propietat total es troba a l’àrea de desenvolupament econòmic-tecnològic de Binhai (una zona de desenvolupament econòmic i tecnològic nacional) de Weifang.

Actualment, la fàbrica té una planta de 2-etilantraquinona de 3000 tones / any amb drets de propietat intel·lectual independents, que ha assolit el nivell tecnològic avançat a la Xina. A més, es completa amb plantes de suport, com ara planta de triclorur d’alumini anhidre de 2,500 tones / any, planta de clorur de polialumini de 20 tones / any, planta de sulfat de magnesi de 000 tones / any, planta de sulfat de potassi de 100, 000 tones / any i planta d’àcid sulfúric de 60, 000 tones / any. Posseeix capacitats professionals de R + D i disseny, capacitat de fabricació altament qualificada i un sistema de servei postvenda perfecte.

Weifang JS Chemical Co., Ltd sempre s’adherirà a la filosofia de funcionament de “Que els empleats siguin feliços, que els clients tinguin èxit, que contribueixin a la societat” i ofereixi als clients un servei d’alta qualitat mitjançant productes estables i d’alta qualitat. i assessorament en equips d'experts.